Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart Læs Mere

Dayz Søhøjlandet
Lille Amerika 10, Gjern, 8883, Midtjylland

Feriecenter Dayz Søhøjlandet

Aktivitet, natur og nærvær i de smukke Gjern bakker!

Dayz Søhøjlandet ved Silkeborg byder med sine unikke omgivelser i Gjern Bakker på aktiviteter for hele familien hele året. Her kan du og familien, vennerne eller kollegaerne opleve en række spændende aktiviteter, hvor naturen med skov, vand og bakker indbyder til fart, spænding og afslapning. Der er underholdning og aktiviteter både inde og ude for folk i alle alders grupper.

Naturen i Silkeborg giver mulighed for en aktiv ferie i Søhøjlandet, hvor vi blandt andet kan tilbyde mountainbike-ruter, løbe/gå/vandrestier både i kuperet terræn, men også på regulære stier. Desuden er der mulighed for at spille tennis, minigolf, forhindringsbane, klatrevæg samt golf.

Hos Dayz Søhøjlandet er der også rig mulighed for indendørs aktiviteter i bl.a. det tropiske badeland med 56 m. vandrutsjebane, spabad, børneområde, svømmebassin, solarium og sauna. Du kan også udfordre familien i badminton, squash eller bordtennis mens børnene kan underholde sig i Funnys Kreative Værksted, hvor der er rig mulighed for at tegne, male, klippe og klistre.

 

Aktiviteter for børn i alle aldre

Tropisk badeland, Funnys værksted, skibakke, mountainbike, minigolf, tennis eller ta' en familiedyst på forhindringsbanen eller i sporthallen. 

Opholdsprisen hos Dayz Søhøjlandet inkluderer fri af benyttelse af badeland, sportshal samt slutrengøring. Så kom tidligt og få en ekstra feriedag!

Tag familien med på en dagstur til Djurs Sommerland, Tivoli Friheden, Legoland, Randers Regnskov eller Den Gamle By. Eller nyd den omkringliggende natur i en kano, på gåben eller fra sadlen på en mountainbike.

 

Saml hele familien

Hos Dayz Søhøjlandet er det plads til hele familien. Vi har huse med plads til op til 8 personer, så tag bare børn, børnebørn, bedsteforældre eller vennerne med på ferie. Der er masser af aktiviteter for både store og små, så hele familien får en vellykket ferie.

Dayz Søhøjlandet har fri ankomst- og afrejsedag også i forbindelse med weekender, helligdage og skoleferier.

 

Skal du holde firmaevent?

Dayz Søhøjlandet afholder gerne Jeres næste firmaevent - og meget gerne på utraditionel vis i inspirerende omgivelser. Dayz Søhøjlandet har masser at byde på, som I normalt ikke får på et hotel eller konference-center. Overnatning tilbyder vi også.

 

Skal du holde fest?

Hold din fødselsdag, Blå Mandag, familiefest eller lejrskole hos Dayz Søhøjlandet ved Silkeborg. Vi skræddersyer gerne dit arrangement!

Selskabets ejendomme
Selskabets agenter
Kontakt

Felter markeret * er påkrævet
Forfatter *
Forfatter email *
Titel *
Besked *
Tegn tilbage
Sikkerhedskode *
Indsæt symbolerne fra billedet i feltet nedenfor.