Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart Læs Mere

Dayz Rønbjerg
Livøvej 80, Rønbjerg, 9681, Nordjylland

Dayz Rønbjerg Feriecenter

Et stort udbud af aktiviteter lægger op til en aktiv ferie.

Det store tropiske badeland og legelandet "Funnyland" indbyder til leg i timevis. I sportshallen, bowlingkælderen og på fodboldgolfbanen er der alle muligheder for at tage en venskabelig dyst. Eller besøg den 1.200 m² store wellnessafdeling.

Oplev også sjove seværdigheder og spændende udflugtsmål under jeres ophold. Hvad enten I er til aktiv ferie eller afslapning, så er Dayz Rønbjerg stedet for jer.

 

Aktiviteter for børn i alle aldre

Der er rig mulighed for en aktiv og oplevelsesrig ferie hos Dayz Rønbjerg. Her er masser af sjove aktiviteter både på og omkring feriecentreret. Attraktioner som Fårup Sommerland, Løgstør muslingeby, Limfjordsmuseet, færgen til Livø og Aalborg Zoo ligger ikke langt fra Dayz Rønbjerg. 

Opholdsprisen inkluderer fri af benyttelse af badeland, svømmehal, funnyland, sportshal samt slutrengøring. Så kom tidligt og få en ekstra feriedag!

 

Hygge i skønne omgivelser

Dayz Rønbjerg ligger flot lige ud til Limfjorden. Vi har ferieboliger i alle størrelser, op til 14 personer. Lige fra den store familie med både børn, forældre og bedsteforældre, til parret der gerne vil nyde en romantisk weekend i flotte omgivelser. Alle vores huse er familievenlige og lægger op til hygge.

Vi er naturligvis også behjælpelige med planlægningen af en evt. festmiddag eller andre arrangementer.

 

 

Selskabets ejendomme
Selskabets agenter
Kontakt

Felter markeret * er påkrævet
Forfatter *
Forfatter email *
Titel *
Besked *
Tegn tilbage
Sikkerhedskode *
Indsæt symbolerne fra billedet i feltet nedenfor.